As Boats - Drago Boats

Grški proizvajalec plovil Drago Boats, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje As-Boats, d. o. o., je predstavil nove modele plovil za leto 2019.

V grški ladjedelnici Drago Boats so lani veliko časa namenili prenovi svojih plovil. Za letošnjo sezono so prenovili kar tri modele plovil Drago 610, Drago 21 in Drago 22.

Drago 601 SD

As Boats - Drago Boats

Plovila Drago se lahko pohvalijo z izjemno inovativnim oblikovanjem. Kljub svojim relativno majhnim dimenzijam (6 do 7 m) se lahko pohvalijo s prostorno kabino, v kateri lahko prespijo dve ali celo tri osebe. Model Drago 601 SD ima na premcu veliko kopalno ploščad, pod njo pa se vseeno skriva prostorna kabina z dvojnim ležiščem. Po potrebi lahko dve osebi prenočita tudi na krmi, kjer lahko klop spremenimo v dvojno ležišče.

 

Drago 21

As Boats - Drago Boats

Drago 21 ponuja še nekoliko več. Premec plovila je močno dvignjen, zaradi česar je povečana prostornost kabine. V njej lahko prenočita dve osebi, ki imata na voljo tudi toaletni prostor ter kuhinjski kotiček. Prostora je dovolj za namestitev kuhalnika, pomivalnega korita in hladilnika. Na krmi je udobna sedežna garnitura, ki se po potrebi spremeni v dvojno ležišče. Krmarju in sopotniku sta namenjena dva udobna stola. Oba se lahko zavrtita za 360 stopinj in omogočata udobno druženje s preostankom posadke na krmi.

Drago 22

As Boats - Drago Boats

Drago 22 potovalni gliser iz serije Yacht line. Novi model združuje funkcionalnost, moderno oblikovanje in udobno bivanje na krovu. Prostorna kabina ima dve enojni postelji. Če spustimo mizo, imamo na voljo prostorno dvojno ležišče. V kabini je še tretja postelja. Če je ne potrebujemo, lahko namesto nje naročimo veliko garderobno omaro s številnimi predali za shranjevanje. Kopalnica je ločena. Ima mornarski WC, umivalnik in priročen tuš. Na krovu je krmarski sedež namenjen plovbi dveh oseb ter prostorna klop na krmi plovila. Pod krmarskim sedežem je nameščen dvojni plinski kuhalnik in umivalnik. Prostora je dovolj tudi za namestitev hladilnika. Model Drago 22 je na voljo v različici z vgrajenim motorjem ali z zunajkrmnim motorjem.

Plovila Drago v Sloveniji zastopa in prodaja As Boats, d. o. o. V njihovem prodajnem salonu so že vse tri različice plovil. Plovilo Drago 22 je v izvedbi z zunajkrmnim motorjem. Za več informacij o plovilih Drago obiščite spletno stran https://www.as-boats.si/, jih pokličite na 02 608 41 41 in se dogovorite za ogled plovil.