NovaSail, Tehnofan d.o.o.

NovaSail je napredna jadralska tehnologija, ki vam bo pomagala vetrove izkoristiti najučinkoviteje in zagotovila najhitrejše jadranje.

Ljubiteljski in profesionalni jadralci potrebujejo jadralsko tehnične informacije, ki bi bile predstavljene na preprost in uporabniku prijazen način, ter jim tako omogočile izboljšati učinkovitost in hitrost jadranja.

Jadralski taktični instrument z vgrajenim 9-osnim giroskopsko kompenziranim magnetnim kompasom, super občutljivim GPS-om in visoko zmogljivim merilnim procesorjem lahko pomeni odločilno razliko na regati ali pa skrajša čas jadranja na potovanjih.

Sedaj sta prvič v eni napravi združena občutljiv merilnik hitrosti in giroskopsko kompenziran magnetni kompas, poleg tega pa še vse napredne funkcije ki jih napredni jadralec potrebuje (GPS, indikator vetrnih sprememb, regatno štoparico, razdaljo v metrih do startne linije, VMG, SOG, WAY, ROUTE, logger, shranjeno max hitrost …) vse z  bluetooth povezavo na PC ali pametni telefon.

Taktična instrumenta NOVA-SAIL NS 360 PRO in NS Pocket sta v kompaktnem, vodoodpornem  polikarbonatnem ohišju, ojačenem s kovinskimi deli odpornimi na morsko vodo. Ena sama AA baterija zadostuje za več kot 30 ur neprekinjenega delovanja, na vsako barko ali jambor pa se jih preko domiselnih nosilcev brez vrtanja ali napeljave žic pritrdi v manj kot minuti.

NovaSail, Tehnofan d.o.o.

Glavne prednosti:

  • Izredna natančnost merjenja hitrosti (0,1kt), smeri (1°) in razdalje (1m)
  • Natančen GPS – GLONAS/GALILEO z loggerjem
  • 9-osni magnetni kompas z ultra hitrim procesorjem
  • Wind shift (lift/header) indikator
  • Razdalja do štartne linije v metrih
  • Velik in kontrasten LCD zaslon (33 x 22mm) z avtomatsko nočno osvetlitvijo
  • Vnos Waypoints in Route tudi preko Bluetooth povezave in PC-ja ali telefona.

Zastopnik za Slovenijo in Hrvaško:

Tehnofan d.o.o., Ilovški štradon 41a, 1000-Ljubljana, T: 01-4274476  M: 041-687-090 info@tehnofan.si, www.nova-sail.com