Grand – Drive Line

RiB (trdno dno) gumenjak D600 postavlja revolucionarne smernice v paleti proizvodnje ukrajinskega proizvajalca gumenjakov GRAND BOATS. D600 je prvi te vrste, ki so ga izoblikovali na podlagi povratnih informacij Grandovih kupcev in oblikovalske ekipe ladjedelnice GRAND. Največja te linije so ravno vrhunske plovne lastnosti zaradi poglobljenega izreza V spredaj - spredaj je plovilo bolj dvignjeno.

Nova serija GRAND DRIVE postavlja nova merila za vse navdušence gumenjakov s trdim dnom. Presenetljiva zmogljivost, okretnost in ikonična modelna linija Drive, prinaša popolno ravnovesje stabilnosti, praktičnosti in udobja v estetsko prijetnem paketu z osvežujočim, vrhunskim videzom.

Nova generacija z svojo modularno zasnovo omogoča, da je plovilo enostavno za uporabo, hkrati pa ostaja izjemno vsestranski z novim dinamičnim športnim dizajnom. D600 ponuja nove zmogljivosti in edinstvene lastnosti. Gladke in ponekod ostre linije, dajejo plovilu zmožnost, da preoblikuje palubo tako, da se prilagodi vsem zahtevam uporabnika. Ravno ta zmožnost je temeljni kamen nove linije, saj tako odpira nov rang uporabnikov (čarterji, transporti na otoke, reševalne službe, turistični ogledi, ipd.)

Tudi za tiste, ki so navdušeni z ljubeznijo do hitrosti in dinamike na morju, je GRAND ustvaril nov slog zmogljivosti in uporabnosti. Rezultat tega se kaže v oblikovanju trupa in postavitve elementov na palubi (razširjen zadnji del, več prostora na zadku, močan drog za vleko smučarja, možnost velike sončne ploščadi – LUX verzija, ipd.).

D600 V ŠTEVILKAH

Zahvaljujoč 6,12 metrskemu dizajnu, ter dobro premišljeni postavitvi na krovu, lahko novi D600 varno in udobno sprejme tudi do 12 potnikov. Teža osnovnega modela je 596kg, ki lahko prepelje kapaciteto tovora in oseb v skupni teži 1.110 kilogramov. Tubusi si izdelani iz 5 prekatov, kar pomeni dodatno varnost v primeru poškodbe tubusov. Le ti so izdelani iz Neopren Hypalona blagovne znamke Orca 828. Ladjedelnica tudi ponuja izbiro barv po meri: Arctic Grey, Black, Ice White, Off White.

Priporočena moč pogona (izvenkrmni motor) je 130 konjskih moči. Maksimalna dovoljena moč znaša 150 konjskih moči. Maksimalna teža motorja je lahko 250 kilogramov.

MOŽNOST TREH RAZLIČIC D600

Kot smo že omenili v prejšnjih odstavkih, je revolucionarna zasnova modela D600 omogočila, da lahko oblikujemo palubo svojim zahtevam. GRAND je tako predstavil 3 različice: LUX, ACTIVE in DRIVE.

LUX model je z snemljivo zadnjo ploščadjo namenjen sproščanju in družinskim izletom na bližnje otočke. Temu primerno ga tudi priporočamo vsem, ki želite kvalitetno preživeti čas v krogu svoje družine ali svojih družinskih prijateljev.

ACTIVE model se od modela Lux razlikuje po glavnih sedežih voznika in sovoznika. Medtem ko je pri Lux verziji krmarski prostor v obliki klopi, je pri ACTIVE razdeljen na dva stoječa sedeža. Bistvena razlika je tudi pri prostoru zadnje klopi, ki ne omogoča razširitve v sončno ploščad. Plovilo priporočamo vsem adrenalinskim navdušencem nad vodnimi športi.

DRIVE model bo izključno namenjen transportu ljudi. V ta namen ga bodo lahko uporabljali številni, ki na morju ponujajo storitve vodnih taksijev do različnih otočkov ali vodenje različnih ogledov v turistične namene. Model ne bo ponujal razširitve za sončno ploščad. Glavna krmarska konzola bo pomaknjena bolj nazaj in bo pred konzolo ponujala 5 udobnih sedežev.

Med zasnovo D600, so predstavili veliko unikatnih inženirskih in oblikovalskih idej, da bi zasnovali ta čoln tako, da bo nadvse uspešen in izjemno atraktiven.

Družina čolnov GRAND BOATS je zdaj še izboljšana z uvedbo D600, plovila, ki vključuje leta dobrih strokovnih izkušenj pri oblikovanju in gradnji vrhunskih, elegantnih luksuznih čolnov – skratka, da povzamemo- to je še ena GRAND-ova mojstrovina!

Generalni uvoznik za Adriatic regijo, je podjetje Moto-Nautika d.o.o. Za več informacij in ogled ostale ponudbe in aktivne zaloge, obiščite spletni naslov www.grandboats.si.