Veliko pozornosti je letos požela nova Yacht Infinity kolekcija, ki je namenjena lastnikom večjih plovil oziroma jaht. Pri JOBE so omenjeno linijo razvili sami in tako spet dokazali, da bomo v prihodnje deležni produktov z veliko žilico inovativnosti.

INFINITY BAZEN

Ustvarite svoj bazen s tem napihljivim morskim bazenom 4x4m, ki ga je enostavno pritrditi na ploščad vašega plovila. 2m globoka, mrežasta mreža bo preprečila morskim obiskovalcem v vaš bazen.

Več o izdelki na tej povezavi:

INFINITY BAZEN

 

 

 

 

INFINITY OTOK

JOBE-tov neskončni otok je modularen, tako da lahko svojo plovilo podaljšate do neskončnosti. Ustvarite edinstveno igrišče za družino: idealno je za sončenje, vadbo joge, igranje naokoli ali za privezovanje svojih vodnih skuterjev ali napihljivih SUP desk.

Več o izdelki na tej povezavi:

INFINITY OTOK

 

 

 

 

INFINITY SUP KOMPLET

SUP napihljiva deska Infinity Seine je pripravljena za usklajenost s preostalimi vašimi Infinity serijo artikli. Velikost 10.6 je najbolj vsestranska velikost, zaradi česar je enostaven za uporabo, tudi za tiste ki prvič »supajo«. V kompletu poleg napihljive deske, prejmete še; lahko veslo iz fiberglasa, visokotlačno tlačilko, pasek za privez, prenosno torbo in set za popravilo.

Več o izdelki na tej povezavi:

INFINITY SUP KOMPLET

 

 

INFINITY BODYWARMER

Letošnji hit je »bodywarmer«, ki združuje priložnostni videz z varnostjo rešilnega jopiča. Zaradi izjemno močnega, a hkrati lahkega najlona, je jopič zelo udoben in lahek za nošenje. Sistem za odvajanje vode zagotavlja, da v žepih voda ne ostaja. Kljub temu, da jopič nosi oznako CE pripomočka za plavanje, je z svojim videzom odličen tudi za nošenje na kopnem. Biti varen in eleganten, še nikoli ni bilo lažje.

Več o izdelki na tej povezavi:

INFINITY BODYWARMER