Spletna predstavitev še nikoli ni bila tako pomembna kot danes. Z današnjim dnem se z novo spletno stranjo predstavlja generalni distributor plovil Ranieri International za Slovenijo in Hrvaško!

SEZNANITE SE Z NOVOSTMI RANIERI INTERNATIONAL PLOVIL Z NOVO SPLETNO STRANJO

Na strani boste našli kar 36 različnih modelov razdeljenih na 4 kategorije.

Tehnični podatki so predstavljeni izjemno pregledno – z skico in tlorisom modela plovila in vsemi glavnimi podatki o dolžini, širini, maksimalni moči motorja, itd. Vsak model ima posebej razdelano kaj je v osnovni opremi in kaj nam omogoča izbor pri dodatni opremi.

Ranieri, Moto nautika

Na novi spletni strani predstavljajo zakaj je Ranieri International vodilen Italijanski ponudnik plovil. Od ustanovitve dalje je Ranieri International interpretiral najboljše italijanske tradicije, ki jih lahko najdemo v ročnih spretnostih povezanimi z ladjedelstvom, v katere je čudovito vpletel tudi največje tehnološke napredke.

Zelo zanimiva predstavitev in filozofija RANIERI INTERNATIONAL pa je predstavljena na tej povezavi: https://www.ranieri-international.si/filozofija/?lang=sl

Ranieri, Moto nautika

Vse o Ranieri International plovilih na enem mestu

V Ranieri International plovila ne načrtujejo zgolj tako, da določijo njegov “slog”. Zmogljivost, udobje in slog so spretno integrirani v proizvodni proces. In ravno zaradi tega ni nič prepuščeno naključju, saj so vse podrobnosti, vsaka postavitev, vsak prostor in vsaka tehnična spremenljivka skrbno analizirani in oblikovani.

Zato so se tudi odločili, da podrobneje in bralcu prijazno – predstavijo zakaj in kako RANIERI izstopa ravno v tem. Tehnoloških izboljšavah, zaradi katerih tvorijo sam vrh v svojem segmentu plovil.

Vas zanima ZAKAJ? Kliknite na povezavo: https://www.ranieri-international.si/tehnologija/?lang=sl

Ranieri, Moto nautika

AKTUALNI SEZNAM ZALOGE PLOVIL

Posebna kategorija (najdemo jo v glavnem meniju), je tudi aktualni seznam zaloge plovil distributerja. Vsi modeli- DOBAVLJIVI TAKOJ – so predstavljeni s fotografijami posnetimi v prodajnem salonu, lastnostmi in specifikacijami čolna, VIDEO in seznamom opreme, ki jo čolna na zalogi ima.

OGLEJTE SI ZALOGO PLOVIL, katere si lahko tudi ogledate v živo v prodajnem salonu!

https://www.ranieri-international.si/na-zalogi/?lang=sl

Ranieri, Moto nautika

Vljudno vabljeni k ogledu nove spletne strani, ki vas bo s predstavitvijo zagotovo navdušila.

https://www.ranieri-international.si/?lang=sl