Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Projekt EWOL

V projektu EWOL so avtorji v sodelovanju s podjetjem Dinit Card Services in partnerstvu s Skupino Stroka.si razvili rešitev, temelječo na očalih za obogateno oziroma mešano resničnost – Microsoft HoloLens. Na nedeljski Barkolani, največji regati s skupinskim startom na svetu, bodo prvič na svetu uporabili to tehnologijo prihodnosti za jadralsko navigacijo in za direktni prenos z jadrnice Way of Life s uporabo Microsoft HoloLens. Gre za neverjeten dosežek, ki kljub poskusom nekaterih največjih jadralskih projektov na svetu, ni uspel še nikomur. Poenostavljeno rečeno – navigator, skiper ali krmar bodo imeli prek očal pred seboj projicirane holograme – v našem primeru prikazovalnike ključnih podatkov z jadrnice (hitrost vetra, hitrost jadrnice, nagib in smer jadrnice itd.). Nekaj, kar smo poznali bolj iz znanstvenofantastičnih filmov.

Žal avtorjem rešitve organizator zaradi avtorskih pravic ne pusti direktnega prenosa z jadrnice na njihove družabne medije ali spletno stran. Njihove video posnetke z očal Microsoft HoloLens bodo uporabili v prenosu prek Facebook profila Barkolane, v nedeljo od 10:30 dalje. Po regati bodo ob 17:00 na spletno stran in Facebook profil naložili celoten posnetek, kjer si ga boste lahko ogledali tudi vi.  

Komentarji