19. december 2015 je dan, ko Božiček obišče največji prodajno servisni center na Štajerskem - MOTO NAUTIKO.

Kot vsak navaden delovnik, se bodo tudi na ta dan vrata odprla ob 9.00 uri. Ker pa nas marsikdo ne bo uspel obiskati v dopoldanskem ali popoldanskem času, bomo svoja vrata zaprli šele ob 21.00 uri. Torej, kaj nas vse čaka?

Skozi celoten dan nas tako čaka pravo božično vzdušje! Ker je božič čas obdarovanja in čas ko si zaželimo vse najboljše, bomo skupaj nazdravili s kozarčkom penine katerega vam bo postregla naša hostesa. Ne pozabite pa s seboj pripeljati tudi vaših najmlajših navtikov, za katere bo Božiček postavil pod našo smrekico marsikaj zanimivega. Seveda bo na ta dan tudi dodaten popust na vso navtično opremo blagovnih znamk DEVOCEAN in JOBE. Izbirali boste lahko med neoprenskimi oblekami, rešilnimi jopiči, lajkra oblačili, wakeboardi, smučkami, tubami, ter še mnogo več!

PREDSTAVITEV novega modela vodnega skuterja YAMAHA FZS SVHO®
Vodni skuter FZS,  tako kot njegov brat FZR, zagotavlja adrenalinsko vožnjo za eno osebo - namenjen pa je tudi 3 osebam, ki lahko skupaj uživajo v razburljivi in izjemno hitri vožnji. Ne zamudite priložnosti in izkoristite božično soboto za ogled najhitrejšega vodnega skuterja WaweRunner, v našem salonu! Naši svetovalci vam bodo podali vse informacije, nasvete in trike in profesionalno svetovali pri nakupu vodnega skuterja, gumenjaka, ipd. Prav tako si boste lahko ogledali vsa ostala plovila na razstavi - gumenjake YAMAHA, gumenjake GRAND (serije - Golden Line, Silver Line, Corvette, Ranger).

Ob prazničnem vzdušju bomo za vas pripravili marsikatero presenečenje, zato vabljeni na našo spletno stran (www.moto-nautika.com) ali facebook skupino (facebook.com/moto.nautika), kjer boste vedno na tekočem z novostmi.

Velika izbira, najmodernejši trendi, osebno svetovanje in VIP razvajanje.
Samo enkrat na leto! Cel dan!

VABLJENI - 19. december 2015 | 09-21. ure