Jeanneau Sun Loft 47

Francoska ladjedelnica Jeanneau je najavila izdelavo nove serije plovil Sun Loft, ki bo primarno namenjena čarterskemu trgu.

Z novo serijo plovil bo ladjedelnica Jeanneau zapolnila veliko vrzel pri najemu plovil. To je verjetno prva serija plovil, ki je kadarkoli bila oblikovana z mislijo na trg izposoje plovil in ciljem, da v navtiko pritegne številne nove ljubitelje.

Prvo plovilo iz serije bo jadrnica Sun Loft 47. Z novim konceptom bo prava revolucija na trgu najema plovil. Prvenstveno bo namenjena organizatorjem jadranja, ki se bodo z lahkoto prilagodili novim trendom na trgu, izposoji posameznih kabin na plovilu in ne le izposoji celotnega plovila.

Jadrnica Sun Loft 47 je namenjena druženju

Pri oblikovanju so imeli v mislih plovilo, ki bo omogočalo druženje prijateljev na krovu, a kljub temu zagotovilo veliko mero zasebnosti. Plovilo bo imelo 6 kabin za 12 članov posadke in skiperja. Imelo bo 4 kopalnice s tuš kabinami. Dve kabini v krmi se bosta lahko pohvalili z lastnimi toaletami, prednje štiri kabine pa si jih bodo delile.

Inovativna zunanjost

Zunanjost plovila ima popolnoma nov koncept. Razporeditev prostora spominja na tisto, ki smo je vajeni na katamaranih. Krmarska obroča sta dva. Pomaknjena sta naprej in sta nameščena levo in desno od vhoda v podpalubje. Krma je v celoti namenjena druženju posadke. Klopi namenjene sedenju so pomaknjene na skrajni bok plovila. Na ograjo na boku so nameščeni nasloni, zaradi česar bo to prva jadrnica, ki bo v zunanjosti omogočala udobno sedenje. Krma bo v celoti pokrita s streho. Del strehe bo trden, del bo iz ponjave in jo bo mogoče odstraniti. Postavljena bo na posebno konstrukcijo, ki bo omogočala, da celotno krmo zapremo s ponjavami in na krmi uživamo tudi ob slabem vremenu.

Več informacij

Več informacij o plovilu Jeanneau Sun Loft 47 pri zastopniku za Slovenijo Just Perfect d.o.o., www.jeanneau-sailboats.si, tel: +386 51 604 395