GRAND G580

Sposobnost nenehne inovativnosti in prilagoditvi produkcijskega procesa je GRAND z vključevanjem najnaprednejših inženirskih in oblikovalskih procesov, ne le dvignil ampak zagotovil da je GRAND Golden Line G580 eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu.

GRAND G580

Računalniška simulacija potrjuje odlične rezultate v zvezi s plovnostjo, nosilnostjo in drugimi ključnimi parametri, vključno s predlagano močjo izvenkrmnega motorja.

Model G580 sledi prepoznavni celostni identiteti, ki se razvija v liniji Golden Line. Tako kot manjši in večji »bratje«, tudi G580 že v osnovi ponuja ogromno standardne opreme, katero pa se da še nadgraditi z veliko paleto dodatne opreme. S kombiniranjem barv tubusov, gelcoata, talne podlage lahko ustvarite edinstveno plovilo, ki bo povsem pisan in narejen po vaših željah.

 

BARVNE KOMBINACIJE

V standardni kombinaciji so tradicionalne barve – sivi tubusi, beli gelcoat in oblazinjenje v sivi barvi. Kot pri ostalih modelih linije, je tudi tu velika možnost barvne izbire za gelcoat in tubuse. Oblazinjenje pa lahko izberete celo v kombinaciji dveh barv.

Poglejmo si podrobneje nekatere komponente in oblikovne značilnosti modela G580.

GRAND G580

ELEGANTEN PREMEC

Standardna oprema vključuje privlačno stopno ploščo na premcu, na katero lahko tudi namestite protizdrsni set v izbranih barvah. Plošča je opremljena z navigacijskimi lučm, bitvo iz nerjavečega jekla in sidrnim valjčkom.

Na prostornem sedežu na premcu lahko sedita 1-2 osebi, pod njim pa je predal z veliko prostora za sidro, privezne vrvi in druge predmete, ki jih obvezno potrebujete na čolnu.

Opcijsko vam GRAND ponuja veliko sprednjo sončno ploščad, ki vključuje tri blazine in pa tudi odstranljivo mizico s podstavkom. Sprednja ploščad se lahko tudi razstavi, vse elemente, ki jih ne potrebujete, pa preprosto pospravite v velik prostor, ki se nahaja pod zadnjo klopjo. Tudi mizico lahko enostavno namestite in odstranite.

Prostora za sedenje okoli mizice je 2-3 osebe. Držala za kozarce ali plastenko, se nahajata in sta vgrajena ob strani pri premčni blazini. Za večjo varnost lahko na čoln opremite tudi INOX stransko ograjo.

 

DOVRŠENA IN FUTURISTIČNA GLAVNA KONZOLA

Posebno pozornost je GRAND namenil oblikovanju glavne konzole, zlasti pri postavitvi sedežev, armaturni plošči in tudi zelo učinkoviti zaščiti pred vetrom. Konzola ima sodobno, elegantno in futuristično obliko.

Opazili boste, da je krmilna konzola nekoliko nagnjena nazaj, s čimer poudari spektakularno silhueto čolna in zagotovi dovolj prostora za noge voznika in sopotnika. Na sprednji strani konzole je dvojni sedež z vgrajeno omarico spodaj.

GRAND G580

Na armaturni plošči je dovolj prostora za različne instrumente, vključno s števcem hitrosti, tahometrom, indikatorjem nivoja goriva in temperature ter navtičnim ploterjem do 8 palcev. Na voljo je tudi prostor za VHF radio in audio stereo sistem. Mobilne telefone in druge drobne predmete lahko varno hranite v omarici na desni strani armaturne plošče.

Na levi strani volana je pet stikal z varovalkami za navigacijske luči, kalužno črpalko itd.

Imamo dve možnosti za krmiljenje, običajno mehansko ali hidravlično. Konzola je opremljena z udobnim in modernim volanom. Tudi voznik in sovoznik pa nista prikrajšana za možnost okrepčilnih pijač, saj sta tudi na konzoli vgrajena dva držala za kozarce ali plastenke.

Tako glavni kot sedež za sovoznika sta s pomočjo preklopnega sistema nastavljiva tako, da se prilegata tako sedečim kot stoječim položajem. Na zadnjem delu sedežne konzole sta dva vgrajena držala za skodelice, ob straneh pa INOX držala, ki so namenjeni lažjemu prehodu potnikov med vožnjo s plovilom. Pod sedežno konzolo se nahaja še ena prostorna omarica.

 

IMPRESIVEN ZADNJI DEL

GRAND G580

Skupna lastnost vseh GRAND Golden Line plovil je ta, da imajo dovolj prostora za shranjevanje in lahko zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike. Pod udobnim zadnjim sedežem se nahaja največji hrambni prostor, kamor lahko odložite vso dodatno opremo, ki je v danem trenutku ne potrebujete. Ima dovolj prostora za pospravite mizico, celotno sončno ploščad, pokrivalo čolna, rešilne jopiče, ipd.

Seveda imate tudi možnost seta za tuširanje, ki pride opremljen z vgrajenim rezervoarjem za vodo kapacitete kar 50 litrov.

Ob straneh imate možnost vgradnje do 6-palčnih navtičnih zvočnikov.

Dostop do plovila je izjemno enostaven. Zadnji tubusi so zaključeni v stopničke, dodatno pa sta tudi pritrjeni dve plavalni platformi, skupaj z INOX zložljivo lestvijo. Za hitrejši privez ali hrambo vrvi za vleko smučarja ali vodnih tub, se na zadnjem predelu nahajata na vsaki strani dva predala.

 

DODATNE MOŽNOSTI OPREME

GRAND G580

Protizdrsni set SeaDek bo vaš gumenjak naredil bolj udoben, prijetnejši in veliko bolj varen. Še posebej zadnji del plovila, opremljenega z SeaDek-om, izgleda zelo impresivno.

Vedno je tudi priporočljiva uporaba tende. Še posebej ko smo na morju in stojimo. GRAND ponuja v dodatni opremi, trden in zanesljiv sistem pritrditve in omogoča hitro sestavljanje ali odstranjevanje tende.

5,80m dolg gumenjak odraža izredna plovnost, brezkompromisna zanesljivost, zmogljivost in varnost.

 

GLAVNE LASTNOSTI:

  • Dolžina: 5.85m
  • Širina: 2.45m
  • Teža: 535kg
  • Premer tubusov: 50cm
  • Priporočljiva moč motorja: 115–150 konjskih moči
  • Rezervoar goriva: 91 litrov
  • Število oseb: 12

Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Grand G580

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.

Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.grandboats-adriatic.com.

 

VIDEO: