Amigos

Podstrana

Gostilna

Podatki

GPS 43° 29' N , 16° 32' E
Št. Privezov 2
Globina vode 2 m
Tel. +385 (0)21 336 070
Obratovalni čas 1.1. - 31.12.
e-mail info@amigos.hr
web http://www.amigos.hr/
Kraj PODSTRANA
Naslov Grljevačka 126

Info

Restavracija Amigos se nahaja v Podstrani. Za privez plovil ima dve mesti, ki jih je možno vnaprej rezervirati in so za goste restavracije brezplačni. Plovilo je možno privezati tudi v marini Lav, ki je oddaljena od restavracije Amigos le 1 km, ali pa v mestu Splitu. V gostilni imajo svoj lasten kombi in vas bodo z veseljem v gostilno peljali iz Splita ali marine Lav. Gostilna je na sami plaži in ima veliko teraso, kjer boste lahko uživali v dobri hrani in lepih sončnih zahodih.

Info

Gostilna Amigos deluje od leta 1975. So ena izmed gostiln, ki obratuje celo leto. Poleg same gostilne, se ukvarjajo tudi z pripravo hrane za zaključene družbe in pa cateringom. Pri pripravi hrane prisegajo na tradicionalne načine in svežo morsko hrano, ki jo ulovijo ribiči v bližini Podstrane in otokov Brača, Šolte in Drvenika. Na jedilniku boste tako našli sveže ribe, kot so brancin, orada, kovač, zobatec, škarpena, arbun, tuna, morski pes, gof in druge. Na voljo so tudi vse vrste rakov, školjk ter mehkužcev. Vse sveže ribje jedi vam bodo pripravili na različne zanimive načine. Lahko se odločite za pripravo na žaru ali pa na različne buzare. Na voljo so tudi različne rižote in testenine, za mesojedce, pa je vedno na voljo najkvalitetnejše sveže meso. Ob vseh jedeh je vedno na voljo sveža domač zelenjava pripravljena na žaru. Neprestano se trudijo, da ponudijo lahko in zdravo mediteransko hrano. V restavraciji Amigos znajo pripraviti tudi kakšno zanimivo pito in sladico. Ne odlašajte, ko boste pri njih, temveč jih povprašajte, kakšne so na voljo.

Info

Gostilna je družinske narave. Za dobro počutje gostov in kvalitetno hrano skrbi celotna družina. Med poletnimi meseci, jim pomagajo tudi zunanji sodelavci. V gostilni boste vedno hitro in prijazno postreženi. Prav tako vam bodo z veseljem organizirali prevoz v kolikor ga boste potrebovali, če pa se boste privezali pred restavracijo, vam lahko organizirajo tudi prevoz do mesta Splita.

Info

Cene hrane v gostilni so povsem primerljive z ostalimi gostilnami.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Četrtek

  • voz

V bližini

Ocena
3.8

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 3
Cena 3

Komentarji