Marin

Dugi otok

Gostilna

Objavil(a) eNavtika

Podatki

GPS 43° 56' N , 15° 9' E
Kraj Sali, Dugi otok
Naslov 281 Sali
Tel. +385 (0)98 802-607; +385 (0)23 377-500
e-mail marin_sali@net.hr

Info

Konoba Marin leži tik ob stari mestni luki mesta Salija na Dugem otoku. Plovilo lahko varno privežemo v marini Sali. Do konobe Marin se sprehodimo po mestni rivi do skrajnega severnega dela luke, kjer so privezi domačinov. Konoba Marin se nahaja le nekaj metrov od luke v senci starih dreves. Nudi 20 sedišč v notranjosti, pod nebom pa lahko v večerji uživa 48 lačnih. Konoba Marin je obdana s starimi, kamnitimi hišami. Ob večerji boste lahko uživali v enkratnem ambientu starega primorskega mesta.

Info

Konoba Marin je družinska gostilna v kateri prisegajo na zdravo primorsko hrano pripravljeno na pristen, domač način. Hrano pripravljajo kakor so jo vedno pripravljali na otoku. V ponudbi je vedno na volj ulovljena riba. Poleg orade in brancina, priporočajo tuno, ki so jo ulovili v neposredni bližini Salija. Pripravljeno jo na različne načine. Na voljo so tudi domači, jadranski lignji, ki so seveda najboljši na žaru. V konobi Marin pripravljajo tudi različne rižote, za tiste, ki pa so se morske hrane že najedli, pa bodo pripravili izvrstno domačo jagnjetino na žaru.

Info

Gostilna je družinska. Tako kot v kuhinji so tudi v strežbi člani družine, ki jim preko glavne sezone pomagajo pomočniki. Vsi so prijazni in postreženi boste zelo hitro. V domačem ambientu se boste počutili, kot da večerjate pri njih doma in ne v gostilni!

Info

Cene hrane v konobi Marin je popolnoma primerljiva z ostalimi gostilnami. Kot sami pravijo so njihove cene umirjene. Vsekakor boste gostilno zapustili zadovoljni.

Priporočamo

- sveža tuna na žaru

Priporočamo

- različne rižote

Priporočamo

- jagnjetina na žaru

Priporočamo

- jadranski lignji na žaru

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Petek

  • voz

V bližini

Prihajajoči dogodki

Ocena
4.4

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4.5
Cena 4.5

Komentarji