Belveder

Rab

Gostilna

Podatki

GPS 44° 48' N , 14° 42' E
Tel. +385 51 776 162
Fax +385 51 776 446
Obratovalni čas 15.4.-15.10.
e-mail belveder@belveder-rab.com
web www.belveder-rab.com
Kraj Supetarska Draga
Kraj Supetarska Draga 223, Rab

Info

Gostilna Belveder se nahaja na idilični lokaciji, na rtu nad Supetarsko drago, na zahodni strani otoka Raba. S plovilom se je možno privezati ob pomol, kjer je na voljo preko 20 muringov. Do gostilne se povzpnemo po kamnitih stopnicah. Ko se bomo udobno namestili na teraso, ki gleda proti zahodu, bomo lahko proti večeru uživali v enkratnih sončnih zahodih. Poleg same restavracije imajo tudi 3 apartmaje in privatno plažo na kateri lahko uživate, v kolikor se boste odločili ostati dlje časa na otoku Rabu.

Info

Gostilna Belveder ima že več kot 30 letno tradicijo. Bogata kulinarična ponudba je izjemno raznovrstna in se prilagaja željam gostov. V ponudbi so tradicionalne jedi z otoka Raba, pripravljene na izjemno izviren in kvaliteten način. V hrani bodo v restavraciji uživali tudi najbolj zahtevni gurmani. V ponudbi so ribje, kakor tudi mesne jedi. Pripravljene so na tradicionalen način s pridihom modernega Raba. Glavni kuhar v gostilni je mama Nada, ki je vrhunska kuharica in pravi specialist za pripravo morskih jedi. Za predjed vam bodo ponudili svežo ribjo pašteto, ki jo pripravljajo po svojem receptu. Kot glavno jed v kuhinji radi pripravijo različne buzare. Najraje se pohvalijo z mešano buzaro s špageti ali pa buzaro iz školjk na belo. Za ljubitelje prvovrstne morske ribe so vedno na voljo ribe ulovljene v okolici otoka Raba, Sv. Grgurja in Golega otoka. Skoraj vedno so na voljo kovač, škarpina, zobatec, orada ali pa domači škampi in jadranski lignji. Dnevna ponudba je seveda odvisna od dnevnega ulova. Nikakor ne smemo pozabiti še tris Belveder ali pa plošči Belveder in Grota, ki so sestavljene iz različnih jedi, kjer boste lahko poizkusili pristne okuse otoka Raba. Poleg glavne jedi vam bodo vedno ponudili različne solate, ki prihajajo kar z njihovega vrta. Za mesojedce in tiste, ki ste se že naveličali morske hrane, pa so na voljo tudi številne mesne jedi, ki jih pripravi mama samo po svojih skrivnostnih receptih.

Info

Gostilna Belveder je družinska gostilna. Glavni natakar je šef in lastnik gostilne Ivan Lovrič. Pomagajo mu otroci in natakarji, ki v gostilni pomagajo že vrsto let. Vsi skupaj stalno skrbijo, da so gostje hitro in prijazno postreženi, so vedno nasmejani in dobre volje. Da svoje delo opravljajo z veseljem, se opazi prav na vsakem koraku. Gostilne nikoli ne bomo zapustili ravnodušni.

Info

Cene v gostilni so zelo zmerne in ne odstopajo od ostalih. Vedno skrbijo, da njihovi gosti za svoj denar dobijo kar največ.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Petek

  • voz

V bližini

Prihajajoči dogodki

Ocena
4

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4
Cena 3

Komentarji