Dalmatino

Šibenik

Gostilna

Podatki

GPS 43° 49' N , 15° 55' E
Bencinska črpalka 6 nmi Šibenik
Delovni čas 11.00 - 24.00
e-mail konobadalmatino@si.t-com.hr
Kraj Skradin
Naslov Fra Luje Maruna 1
Obratovalni čas 20.04. - 20.10.
Tel. +385 22 771 614
Tel. +385 98 610 290

Info

Konoba Dalmatino je v samem centru kraja Skradin, na ustju reke Krke. Plovilo lahko privežemo v marini ali pa sidramo v bližini in do obale priplujemo s pomožnim plovilom. Ambient starega mestnega jedra nas bo sigurno očaral. Gostilna ima dve terasi. Ena tik ob mestni ulici, ter druga nekoliko dvignjena nad mestni vrvež. V primeru slabega vremena imajo tudi zaprto jedilnico.

Info

Dalmatino je tipična dalmatinska restavracija. Za kvaliteto, izvrstno pripravo in dobro postrežbo je odgovoren lastnik Joso Zorica. Dolgoletne izkušnje, ljubezen, do kuhe in izbor najboljših sestavin, so njihova garancija za izjemno gurmansko dogodivščino. Prednost imajo seveda morske jedi. Najraje vam bodo pripravili sveže ulovljeno ribo vrhunske kvalitete. Izbirali boste lahko med kovačem, brancinom, orado, škarpino, zobatcem, rombom, palamido, tuno in drugimi. Seveda je dnevna ponudba odvisna od ulova in vse vrste niso vedno na voljo. Prav tako nudijo bogat izbor mehkužce, školjk in rakov. Za tiste, ki so ljubitelji mesa, pa bodo z veseljem pripravili jedi po starih tradicionalnih receptih, katerih skrivnost varno čuvajo. Med njimi je potrebno izpostaviti "Skradinsko pašticado" in "Skradinsko torto", ki sta nedvomno specialiteti gostilne in jih preprosto ne smete zamuditi.

Info

Dalmatino je družinska konoba, kjer skrbijo za popolno zadovoljstvo svojih gostov. Poleg družine jim pomagajo tudi izkušeni sodelavci, ki že vrsto let razvajajo goste in so pravi sinonim za prijaznost v Skradinu. Profesionalen vendar vseeno topel in domač odnos, poznavanje dnevne ponudbe in ljubezen do dela, vam bosta zagotovila uživanje v pripravljeni hrani in vas nikoli razočarala.

Info

Cene v gostilni so povsem primerljive s cenami v ostalih gostilnah in nikakor niso visoke. Za izjemno kvalitetno pripravljene jedi boste plačali povsem povprečno ceno.

Priporočamo

- Skradinska pašticada

Priporočamo

- Skradinska torta

Priporočamo

- Sveža plemenita riba z žara

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Četrtek

  • voz

V bližini

Ocena
4.1

Lega 4.5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4.5
Cena 3.5

Komentarji