Haluga

Pag

Gostilna

Podatki

GPS 44° 41' N , 14° 44' E
Tel. +385 53 665 035, +385 98 272 566
Obratovalni čas 1.4. - 30.10.
Delovni čas 10.00 - 23.00
Naslov Tovarnele 19, Lun, Pag
web http://www.halugica.com/

Info

Restavracija Haluga je na severni strani luke Tovarnele na severu otoka Pag. S plovilom lahko pristanemo v luki ali pa sidramo pred samo restavracijo.

PONUDBA

Haluga je restavracija, ki se lahko pohvali z najdaljšo gastronomsko tradicijo na otoku Pag. Odprli so jo davnega leta 1965. V restavraciji imajo tri zanimive motivatorje za pripravo hrane. Želijo ponuditi enako kot drugi, a bolj kakovostno in bolj okusno. Želijo ponuditi nekaj novega in drugačnega za tiste, ki si želijo doživeti avanturo okusa in vonja. Želijo ponuditi nekaj starega, a pripravljenega na nov način.

Pri njih so vedno na voljo specialitete domače dalmatinske kuhinje. Vedno je na voljo bogat izbor ribjih jedi, juh in solat. Mesne jedi pripravljajo predvsem na žaru. Za izvirno pripravo skrbi šef kuhinje, ki jedi kombinira na izviren in čaroben način. Poleg gurmanskih jedi imajo na meniju tudi številne pizze, na katerih so vedno le najboljše sestavine. To je ena izmed redkih restavracij, ki ima krušno peč. Zato imajo jedi in še posebej pizze tisto nepozabno aromo, ki jo lahko dobijo le jedi pripravljene ob gorečem lesu. Pri vseh jedeh vam bodo vedno postregli le s kruhom pečenim v njihovi krušni peči.

Jedi po naročilu pripravljajo tudi v podpeki, na žaru in kot eni izmed redkih na starodaven način v kotličku. Za ljubitelje žara pa je vedno na voljo hrana pripravljena na gradeli na žaru.

V gostilni za kakovostno in prijazno postrežbo stalno skrbi celotna družina. V kuhinji je glavni »gazda« lastnik gostilne, za drugo poskrbi hčerka. V poletnem času jim na pomoč priskočijo zunanji sodelavci.

CENE

Cene v njihovi restavraciji so zelo dostopne. Nenehno se trudijo, da ponudijo kar najvišjo kakovost jedi, zaradi česar lahko rečemo, da so njihove cene zelo ugodne.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Torek

  • voz

V bližini

Ocena

Komentarji