Koralj

Zlarin

Gostilna

Podatki

GPS 43° 41' N , 15° 50' E
Tel. +385 (0)22 553 621; +385 (0)91 3547 684
e-mail four.lions@hi.t-com.hr
web http://www.4lionszlarin.com
Kraj 22232 Zlarin
Naslov Zlarinska obala 17

Info

Restavracija Koralj leži tik ob obali v mestni luki otoka Zlarina. Zlarin je izjemno prijazen do navtikov. Majhno mesto je večino svojih priveznih kapacitet namenilo navtičnim turistom, ki lahko svoje plovilo privežejo kar na tri pomole, vsi pa so opremljeni z vodo in elektriko. Ker se gostilna nahaja med 2. in 3. pomolom, boste od njiju do gostilne prehodili le nekaj metrov, če pa boste plovilo privezali na največjem, pa boste do gostilne prehodili le 100 metrov. Čar Zlarina je tudi v tem, da na otoku ni avtomobilov. Ob večerji boste lahko uživali v prekrasnem sončnem zahodu brez hrupa in to prav na obali otoka. Edino vozilo, ki ga boste srečali, so redki električni avtomobilčki, s katerimi se prevažajo po otoku.

Info

V gostilni nudijo vrsto tipičnih dalmatinskih jedi. Hrana je vedno pripravljena iz svežih sestavin. Poleg klasične ponudbe so v gostilni tudi tipične specialitete, ki jih pripravljajo po svojih zanimivih receptih. Zelo radi se pohvalijo s svojo mesno rolado, ki jo pripravljajo v različnih omakah in je prava hišna specialiteta, ki je ne boste našli nikjer drugje. Na meniju je tudi hrana iz podpeke. Ker priprava traja vsaj 3 ure, je potrebno podpeko predhodno naročiti. Če je le možno vsaj 4 ure prej. Seveda lahko za rezervacijo in naročilo podpeke pokličete tudi po telefonu.

Info

Osebje je izjemno prijetno in vam bo pričaralo izjemno pristno večerjo kot se spodobi za tipičen počitniški otok, kot je Zlarin. V sklopu restavracije je tudi hotel, ki svojim gostom nudi ugodno namestitev v dvoposteljnih sobah. Cena z zajtrkom znaša le 270 HRK.

Info

Cena za hrano je zelo korektna. Seveda je cena celotne večerje odvisna tudi od vašega okusa in izbora, v vsakem primeru pa bo cena večerje zelo solidna in glede na velikost porcij se boste dobro najedli za normalno ceno.

Priporočamo

- jutranjo kavo v udobnih fotelji na sami obali pred restavracijo,

Priporočamo

- ocvrte kozice z omako,

Priporočamo

- jagnjetino v rožmarinovi omaki,

Priporočamo

- puranjo rolado polnjeno z različnimi, omakami (hišna specialiteta).

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Ponedeljek

  • voz

V bližini

Ocena

Komentarji