Liberty

Kaprije

Gostilna

Podatki

GPS 43° 41' N , 15° 42' E
Obratovalni čas 1.5. - 15.10.
Delovni čas 9.00 - 24.00
e-mail liberty.kaprijeotok@gmail.com
web www.facebook.com/liberty.kaprije
Kraj Kaprije
Tel. +385 91 15 33 698
Naslov Istočna obala 38

Info

Otok Kaprije, ki je imel dobil po kaprah, je od celine oddaljen približno 15 km. Restavracija in bar Liberty je v južnem delu luke in sidrišča Kaprije. S plovilom lahko pristanete v luki ali pa se privežete na eno izmed plovk pred luko.

Restavracijo vodi mlada in obetavna ekipa. Za vas so sestavili raznovrsten jedilnik na osnovi  svežih sestavin in ulova, ki ga prinesejo lokalni ribiči. Za svojo misijo so si zastavili zahtevno nalogo. Želijo, da v objemu idilične narave, zaliva in bližine priveza vašega plovila, doživite enkraten gastronomski užitek, ki vam bo ostal v spominu še dolgo po tem, ko boste odšli z otoka. V svoje znanje, izbor okusov in profesionalnost so prepričani, zato lahko postrežejo tudi najbolj zahtevne goste.

Za predjed lahko izbirate med različnimi morskimi poslasticami. Na voljo so različni carpaccii in tatarski namazi iz svežih rib, različne morske plošče in juhe. Za glavno jed lahko izbirate med različnimi vrstami testenin in rižot pripravljenih na svojevrsten način. Sami se zelo radi pohvalijo z golažem iz hobotnice. Seveda so na voljo tudi različne buzare, mesne jedi, školjke ter mehkužci. So ena redkih restavracij na Jadranu, kjer lahko okusite morske ježke.

Ob tradicionalni peki in jedeh iz krušne peči vam bodo postregli z domačim kruhom iz krušne peči. Za vse, ki pa prisegajo na mesne jedi, lahko v Libertyju naletijo na selekcijo vrhunskih steakov (ribey, tomahawk, T-bone, fiorentina), kakor tudi popularna svinjska in goveja rebrca, ter jagnječji kotleti.

Ponudba hrane, ki jo boste srečali v Liberty restavraciji, ne bo pustila ravnodušne niti najbolj strastne gurmane. Ob vrhunskem izboru alkoholnih pijač (whiskey, vodka, gin, rum, konjak, koktejli…) pa vam Liberty nudi tudi odlično listo skoraj 100 vinskih etiket. Med njimi so številna domača vrhunska vina in seveda neizogibne »senzacije« za katere ap boste morali vprašati vašega natakarja.

Poleg izjemne ponudbe hrane, dobre postrežbe in ugodnih cen v restavraciji stalno skrbijo za vedno boljše vzdušje in užitek v primerno urejenem ambientu. Restavracijo stalno posodabljajo saj se želijo čim bolj približati svoji misiji.

Rezervirajte si čas za posebno doživetje v restavraciji Liberty ali pa se ustavite pri njihovem baru na plaži, kjer lahko uživate v slaščicah, svežih sokovih, smoothijih in koktejlih ob okusnih prigrizkih vrhunskih sendvičih, Kobe beef, Angus ali Pulled Pork Burgers.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Ponedeljek

  • voz

V bližini

Ocena
4

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4
Cena 3

Komentarji