Lučice

Brač

Gostilna

Objavil(a) eNavtika
, 03.04.2022

Podatki

GPS 43° 18' N , 16° 26' E
Št. Privezov 32
Globina vode 2 - 5 m
Tel. +385 91 59 79 311
Obratovalni čas 15.4. - 31.10.
Delovni čas 12.00 - 24.00
web https://restoran-lucice.hr/
Kraj Milna, Brač
Naslov Milna bb

Info

Restavracija Lučice je v severozahodnem kraku zaliva Lučice na otoku Brač. Zaradi izjemne lega v mirnem zalivu je izjemno priljubljena med navtiki. Ker ima svoje lastno sidrišče, nikoli ne boste imeli težav s privezom.

Restavracija Lučice je ena tistih, ki nima pravega menija. Seveda obstaja uradni meni in cenik, a je odvisen od dnevnega ulova. Če se je riba ujela v mrežo ponoči, potem vam bodo svežo servirali na krožniku. Če se ne bo ujela, pa ne bo pomagalo, če je na meniju. Lučica je družinska gostilna. V poletni sezoni imajo zunanjo pomoč, ki poskrbi za hitro pripravo in postrežbo. Vse jedi se pripravljajo po naročilu. So tipično dalmatinske in večinoma pripravljene na žaru, kot se to spodobi. Poleg svežih rib, ki so jih ujeli v Hvarskem kanalu, so na voljo tudi mesne jedi in zelenjava, ki so jo pridelali na območju Milne in otoka Brač. Če boste svojo večerjo planirali, potem predlagamo, da jih pokličete že v dopoldanskem času. V podpeki pripravljajo ribe in meso. Ker priprava in peka skupaj trajata več kot 4 ure, je predhodno naročilo obvezno.

Restavracija slovi po nekoliko manj znani jedi, ki je v drugih gostilnah v bližini ne boste dobili. Zelo radi pripravijo mineštro iz jastogov ali škampov. Kot bi rekli pravi gurmani: Za prste obliznit.

Cene so primerne storitvi, ki jo ponujajo. Vse sestavine so vedno sveže, najvišje kakovosti, porcije pa so primerno velike. Iz restavracije ne boste odšli lačni.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Torek

  • voz

V bližini

Ocena

Komentarji