Luna

Tribunj

Gostilna

Podatki

GPS 43° 45' N , 15° 44' E
Tel. +385 22 446 359
Obratovalni čas 1.4. - 30.10.
Naslov Podvrh 3
Kraj Tribunj
Delovni čas 10.00 - 24.00
e-mail luna@hi.ht.hr

Info

Restavracija Luna se nahaja v malem jadranskem mestecu Tribunj pri Vodicah. Plovilo lahko privežete bodisi v luki ali marini Tribunj. V primeru, da plovilo privežete v luki imate bistveno krajšo pot do restavracije, saj se ta nahaja zelo blizu mostička, ki povezuje mali otoček mesta s kopnim.

Restavracija Luna slovi po svoji dolgoletni tradiciji gastronomskih užitkov in je nezgrešljiva lokacija za vse ljubitelje okusnih jedi. Posebnost restavracije je sama priprava, ki temelji na svežih, sezonskih sestavinah, ki se vrhunsko prepletajo s širokim izborom dnevnega in stalnega menuja. Ob bogatih ploščah ribjih in mesnih specialitet vas bo dodatno očaral prekrasen pogled na morje in otok Lukovnik, kjer boste ob prijetnem ambientu in okusnih specialitetah uživali ob sončnem zahodu. Bogato izbiro jedi z žara in iz pod peke vam bo popolnila vrhunska izbira domačih vin.

Restavracija Luna ponuja izključno sveže ribe lokalnih ribičev, ter zdrave, naravne sestavine domačega porekla. Prijazni in gostoljubni natakarji vam bodo vsak vaš izbor jedi pričarali s posebnim užitkom. V restavraciji je 50 sedečih mest. Restavracija Luna je primerna za proslave, svečane prigode, kakor tudi organizacije poslovnih kosil na terasi, ki ima kapaciteto za 70 oseb. Poskusite hladne predjedi, dalmatinski pršut, solate z morskimi sadeži, hobotnico in s škampi.

Pri Luni vam zagotavljajo vrhunske domače specialitete s pridihom prijetnega mediteranskega ambienta. Dober tek!

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Sobota

  • voz

V bližini

Ocena
4

Lega 5
Ponudba 5
Hrana 4
Postrežba 3
Cena 3

Komentarji