Plaža

Rab

Gostilna

Podatki

GPS 44° 44' N , 14° 47' E
Št. Privezov 20
Tel. +385 51 721 428
Tel. +385 91 62 18 760 Denis
Tel. +385 98 28 48 18 Vinko
Kraj Barbat, Rab
Naslov Barbat 75
Delovni čas 12.00 - 24.00
Obratovalni čas 15.4. - 30.10.
e-mail debelic.nada@gmail.com
web http://www.debelic-plaza.hr/

Info

Konoba Plaža se nahaja v naselju Barbat na zahodni obali otoka Rab. Dostop do samega gostinskega objekta je odličen, saj imajo svoj pomol z lastnimi privezi in muringi.

V Plaži se venomer nekaj dogaja. V začetku vsakega junija pri njih gostuje likovna kolonija študentov in diplomantov Višje likovne šole Arthaus iz Ljubljane, v juniju in septembru je na obisku bioenergetik, ki zdravi po Domačičievi metodi. Pogosto organizirajo gostovanje glasbenikov in ribje pojedine. Atelje in galerija sta odprta stalno. Ob športnih dogodkih imajo  na voljo projekcijsko platno na zunanji terasi. Najpomembnejših športnih dogodkov ne boste zamudili, čeprav boste uživali v enkratnih sončnih zahodih in domačih specialitetah.

Ponudba

V konobi Plaža se za vsakega najde nekaj:

Ribje jedi: ribe na žaru, lignji, školjke, riba v pečici (velike ribe, grdobina), rižota morskih sadežev, rižota s škampi, škampi z domačo testenino, karpačo tuna, hobotnica v solati, slana riba itd.

Mesne jedi: mešano na žaru, biftek, pleskavica s sirom, čevapčiči , dunajski zrezek, špageti bolognez, ter razne vrste pizz.

Samostojne solate: solata s tuno, solata Plaža, mediteranska solata, mehiška solata itd.

Sladice: več vrst palačink, sadne kupe, zavitki, kremšnite itd.

Na podlagi predhodnega dogovora lahko za večje skupine pripravijo posebne menije, v pečici pečeno jagnjetino, odojka, hobotnico, grdobino in drugo ribo.

Postrežba

Gostilna ali po domače konoba Plaža je družinska obrt. Njihovi začetki segajo v slovenske Trbolje, kjer se je družina pričela ukvarjati z gostinsko dejavnostjo.  Jadran s svojimi čari in gurmanskimi specialitetami jih je navdušil do te mere, da so se preselili na otok Rab. Vsi družinski člani so visoko kvalificirane gostinske delavce, ki vas bodo toplo sprejeli, ter vas razvajali s svojimi specialitetami.

Kaj bi vam priporočili?

Karpačo tune, škampi pasta, biftek s prilogo, školjke na buzaro, porcijska riba s prilogo, hobotnica v solati na domač način, pleskavica s sirom, mešano meso s prilogo, ter vse solate kot samostojne jedi.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Sobota

  • voz

V bližini

Prihajajoči dogodki

Ocena
3.6

Lega 5
Ponudba 3
Hrana 4
Postrežba 3
Cena 3

Komentarji