Zlatna ribica

Brodarica

Gostilna

Podatki

GPS 43° 40' N , 15° 55' E
Bencinska črpalka 6 nmi Šibenik
Delovni čas 12.00 - 24.00
e-mail tudic@si.t-com.hr
Fax +385 (0)22 351-877
Globina vode 3 - 6 m
Kraj Brodarica
Naslov Krapanjskih Spužvara 46
Obratovalni čas 1.4. - 31.10.
Tel. +385(0)22 350 300

Info

Postrežba je, kot se spodobi za domačo gostilno sestavljena iz družinskih članov, ki pa jim v poletnih mesecih pomagajo tudi zunanji sodelavci. Vedno so prijazni in z veseljem vam bodo svetovali, kaj se posamezen dan posebnega pripravlja v kuhinji.

Info

Cene v gostilni so ugodne in primerljive z ostalimi gostilnami na istem nivoju.

Info

Gostilna Zlatna ribica je v majhnem kraju Brodarica južno od Šibenika, nasproti otoka Krapanje. Je tik ob obali in ima pontonski pomol s privezi za goste.

Info

Restavracija Zlatna ribica se lahko pohvali kar s stoletno gastronomsko tradicijo. V vseh teh letih so si nabrali številne izkušnje in pridobili priznanja in diplome. Kljub prestižnim nagradam, pa jim je še vedno največje priznanje nasmeh zadovoljnih gostov, ki se v Gostilno vračajo znova. Restavracija je luksuzno opremljena in nudi bogat izbor morskih in mesnih specialitet, školjk in rakov, ter bogat izbor vin, tako domačih kot tujih. Šef v kuhinji je lastnica Desa Tudič, ki ji pomaga uigrana ekipa pomočnikov. Domače vino prihaja iz vinograda v Donjem polju južno od Šibenika. V lastni kleti ročno obrano grozdje predelajo v vrhunsko vino in ohranjajo tradicijo domačih sort. Olje, ki vam ga bodo postregli, prihaja iz lastne oljarne, ki je na otoku Krapnju. Na mizi pa se bodo znašli še številni domači izdelki. Nikoli ne bo zmanjkalo domačega proška, različnih žganih pijač, suhih smokev in mandljev. Za predjed boste lahko izbirali med različnimi solatami, francosko, solato iz morskih sadežev, hobotnico v solati, koktajlom iz škampov, za mesojede pa je vedno na voljo domači pršut in paški sir. Če ste navdušeni nad toplimi predjedmi vam bodo pripravili ribjo, paradižnikovo juho ali pa juho s šampinjoni, rižoto z morskimi sadeži ali pa črno rižoto s sipo, različne vrste testenin ali pa ocvrto grdobino. Ljubitelji školjk lahko izbirajo med šestimi vrstami školjk. Na meniju so škampi na žaru ali v buzari ter jastogi pripravljeni na različne načine. Če se boste odločili za jed v paru, vam bodo pripravili izvrsten bOrodet na Krapanjski način. Vedno je na voljo tudi bogat izbor jadranskih rib, ki pa je odvisen od dnevnega ulova. Za mesojedce so na voljo različne vrste mesa od perutnine, govedine, svinjine do jagnjetine. Po bogatem obroku pa se boste lahko posladkali z domačimi sladicami. Poleg dobre hrane in pijače imajo na volj o tudi moderno opremljene sobe in apartmaje, kjer boste lahko prenočili, če bo morje preveč razburkano.

Priporočamo

Koktajl iz škampov

Priporočamo

Krapanjski brodet

Priporočamo

Izbor sveže ulovljene ribe

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Ponedeljek

  • voz

V bližini

Ocena
4.2

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4
Cena 4

Komentarji