Atrium

Rogoznica

Gostilna

Podatki

GPS 43° 32' N , 15° 57' E
Kraj Rogoznica
Naslov Miline 44
web http://atrium-restaurant.net
e-mail atrium@net.hr
Tel. +385 (0)91 573 1515; +385 (0)98 1709273
Obratovalni čas 01.03 - 01.12. (12:00 - 24:00

Info

Restavracija Atrium se nahaja v Rogoznici, v neposredni bližini marine Frapa. Plovilo lahko privežete v marini, ali pa se zasidrate pred gostilno ter se na večerjo odpravit s pomožnim čolnom. Restavracija je le 10 m oddaljena od morja in je obdana s tamariskami in velikim cvetličnim vrtom, ki vedno nudita dovolj sence pred vročim soncem, vendar ne zastirata pogleda proti zahodu, kjer lahko občudujemo sončne zahode.

Info

V gostilni Atrium prisegajo na Dalmatinsko hrano. Poudarek je na lokalnih jedeh, ki se na področju pripravljajo že stoletja. V njihovi ponudbi so vedno sveže ribe ujete v bližini Rogoznice, in med otokoma Mali in Veli Drvenik. V ponudbi so vedno sveže ribe na žaru, jastog na buzaro, ribji file Mediteran. Poleg morske hrane pripravljajo tudi hrvaške nacionalne jedi in seveda nekaj svojevrstnih posebnosti, kamor lahko uvrstimo Žabje krake s pršutom, zrezek Rogoznica ali pa biftek s škampi in tartufi. Na voljo imajo tudi podpeko kjer vam bodo z veseljem pripravili hobotnico, jagnjetino ali pa telečjo kračo. Za sladkosnede pa v gostilni Atrium pripravijo tudi domače kolače in pa torte.

Info

Gostilno Atrium vodita lastnika, Mario Pavič s soprogo. Oba skupaj skrbita za vrhunsko pripravo hrane ter hitro in prijazno postrežbo. Med glavno sezono jima pomagajo tudi zunanji sodelavci.

Info

Cene v gostilni Atrium so zelo zmerne in povsem primerljive z ostalimi gostilnami. Hrana v gostilni je pripravljena izjemno kvalitetno in za večerjo ne boste odšteli nič več kot v marsikateri bistveno slabši gostilni.

Priporočamo

- sveža riba na žaru

Priporočamo

- jastog na buzaro

Priporočamo

- ribji file Mediteran

Priporočamo

- biftek s škampi in tartufi

Priporočamo

- žabji kraki s pršutom

Priporočamo

- telečja krača iz podpeke

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Ponedeljek

  • voz

V bližini

Ocena
3.24

Lega 3.2
Ponudba 3.4
Hrana 3
Postrežba 3.2
Cena 3.4

Komentarji