Grill Felix

Krk

Gostilna

Objavil(a) eNavtika
, 15.07.2019

Podatki

GPS 44° 57' N , 14° 41' E
Tel. +385 97 712 34 74
Naslov Stara Baška 241
Kraj Stara Baška, Krk
web http://www.grillfelix.com
e-mail info@grillfelix.com
Obratovalni čas 15.4. - 15.10.
Delovni čas 10.00 - 22.00
Delovni čas 10.00 - 22.00

Info

Restavracija Grill Feliks je na skrajni vzhodni strani kraja Stara Baška na otoku Krk. Je na obali, le nekaj metrov dvignjena nad peščeno plažo kraja Stara Baška. S plovilom lahko pristanete v luki ali pa pred samo gostilno sidrate na lastnem sidru.

PRIPRAVA HRANE

Gril Felix ni le gril, temveč restavracija z bogato ponudbo jedi. Ponudba je predvsem morska. Restavracija se lahko pohvali z vedno svežimi ribami ulovljenimi v neposredni bližini restavracije. Na meniju so seveda tudi mesne jedi. V kuhinji hrano skrbno pripravljajo trije vrhunski kuharji. Med njimi je kuharica, ki je hkrati tudi šefica restavracije.

Restavracija je znana po svoji izjemno bogati in raznoliki ponudbi. Vedno so na voljo hladne in tople predjedi, različne testenine, rižote, mesne in seveda ribje jedi. Za predjed lahko izberete tunin pršut, hobotnico v solati, tatarski biftek iz tune ali lososa. Če se odločite za toplo predjed, potem priporočamo kremno juho s školjkami, ki je ne boste našli nikjer drugje.

Med glavnimi jedmi ne smemo pozabiti njihove posebnosti, lovke hobotnice na krompirju in rukoli ali pa kotlet jagenjčka v omaki chimichurri. Seveda so vedno na razpolago prvovrstne ribe. Ponudba je odvisna od dnevnega ulova, zato povprašajte natakarje, kaj priporočajo.

Za mlajše obiskovalce restavracije so vedno na voljo tudi okusne pizze. Pripravljajo kar 12 različnih vrst pizz.

POSTREŽBA

Za zadovoljstvo gostov skrbijo štirje profesionalni natakarji. Ob vašem obisku bodo poskrbeli, da bo vaše doživetje na romantični terasi ob dobri večerji nepozaben dogodek.

CENA

Cene v restavraciji so izjemno ugodne. Če boste prišli na krajše kosilo ali večerjo, boste odšteli le 10 EUR.

Zaščita pred vetrovi/Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Torek

  • voz

V bližini

Zaščiteno

  • Stara Baška Luka 0.09 nmi
  • Petehova Sidrišče 0.34 nmi
  • Zala Draga Sidrišče 0.51 nmi

Ocena
3.8

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 3
Postrežba 3
Cena 4

Komentarji