Jastožera

Gostilna

Podatki

GPS 43° 2' N , 16° 5' E
Naslov Gunduličeva 6
Kraj Komiža, o. Vis
Tel. 385 21 713 859

Info

Cena ribe 1. kvalitete se giblje od 300 do 350 HRK/kg, Jastog 0d 550 do 600HRK/kg. restavracija je tako med dražjimi na Jadranu. Vsekakor pa ceno opravičijo z izjemno kvalitetno pripravljeno hrano.

Info

Priprava hrane je vrhunska. Vsaka jed je pripravljena skrbno in nadvse okusno.

Info

Postregli vas bodo zelo prijazni natakarji in natakarice.

Info

Konoba Jastožera se nahaja v luki mesta Komiže na otoku Visu. Na mestu, kjer stoji konoba je bila včasih tržnica z raki. Konoba je tako grajena v duhu stare tržnice. Sedeli boste nad morsko vodo, v kateri bo vedno vrša polna rakov. Če imate majhen gumenjak se lahko v konobo pripeljete tudi skozi odprtino skozi katero priteka sveža morska voda. Konoba ima prav tako majhen pomol na severni strani. Nanj se lahko privežeta največ dve plovili. Od same marine pa je oddaljena dobrih 500m.

Priporočamo

Jastog na žaru s štirimi omakami

Priporočamo

Jastog na belo s širokimi rezanci

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Torek

  • voz

Ocena
3.16

Lega 4.3
Ponudba 3.3
Hrana 3
Postrežba 2.9
Cena 2.3

Komentarji

Pikipoki
Se s trnjam, bil pred npr. desetimi leti nekajkrat, nato nikoli več in tudi ne pridem več. Cene astronomske, skoraj enkrat dražje kot drugje, hrana pa zelo pod povprečjem. Le za tiste, ki bi se radi "kazali". Sicer po mojem, čeprav sem nekajkrat obredel v cca. dvajsetih, petindvajsetih letih vse v Komiži, se nikjer posebej dobro ne je.
Wed | 26 Aug | 2015
Sandro
No, kar je napisano je daljna preteklost.

Riba 550 hrk kg
Jastog 1000hrk kg

Kakovost niti sence prekuhana plehka pastain jastog unicen na zaru.

Cirka 60eur na glavo za 4 osebe z hisnim vinom nekaj predjediin loceno pasto od jastoga ceprav jebilo narocena pasta "z"..

Svetujem vsakemuogled objekta ki cegre takonaprejbobore male za videt v kratkem... lastniki ne investirajo in ne dodajajo vrednosti ampak le izcrpavajo... (zgradili so kamnit zar iz cigel sredi terase z neprimernim diminkom npr)

Kar se pa tice hrane bezte dokler vas noge nosijo ni vredno ubit jastoga za ga tako u icit in na koncu placat njihovo izzivljanje nad zivaljo in stranko. Bil august 2015
Wed | 26 Aug | 2015
Boštjan
Poskusili smo kučico (izpeljanka jastoga) na belo in na rdeče. Veliko ribe ni bilo na izbiro zaradi vremena, kar pomeni, da imajo res sveže ribe. Cena je za moj okus glede na kvaliteto priprave malo previsoka...
Thu | 09 Oct | 2014
Barbara
jastog na belo s širokimi rezanci je zakon, bela riba prav tako, postrežba in ambient vrhunska. cene niti niso preterane - večerja za 7 oseb, skupaj z vinom 45 eur na osebo..
Thu | 13 Sep | 2012