Marina

Punat

Gostilna

Podatki

GPS 45° 1' N , 14° 37' E
Bencinska črpalka 2,5 nmi Krk
Delovni čas 11.00 - 22.00
e-mail marina-punat@marina-punat.hr
web http://www.marina-punat.hr/hotel-i-restorani
Kraj Punat, otok Krk
Naslov Puntica 7
Obratovalni čas 1.3. - 15.11.
Tel. +385 51 654 111

Info

Osebje v restavraciji je profesionalno. Natakarji so vedno prijazni, ustrežljivi in bodo prisluhnili vašim željam. Seveda jih povprašajte tudi po dnevnih specialitetah, ki so pripravljene iz najbolj svežih sestavin in niso nujno na meniju.

Info

Restavracija Marina je v samem središču Marine Punat v Puntarski Dragi. Plovilo lahko privežete na enega izmed številnih privezov v marini. V kolikor niste najemnik priveza, je najbolje, da za rezervacijo priveza kontaktirate osebje marine preko VHF postaje kanal 17, kjer vam bodo točno povedali, katero mesto v marini je prosto za vas in vas bodo usmerili proti njemu. Da bo vaš pristanek kar najlažji, vam bodo plovilo pomagali privezati prijazni mornarji marine.

Info

Restavracija Marina ima enkratno lego le nekaj metrov od obale. Terasa na zahodni strani nudi enkratne sončne zahode in možnost za neverjetne užitke ob dobro pripravljeni hrani. V kuhinji je profesionalno kuharsko osebje, ki ga vodi chef kuhinje. Vedno bodo poskrbeli, da bodo jedi, ki vam jih bodo prinesli izjemne kvalitete, vrhunskega okusa in enkratnega izgleda. Restavracija je odprta vsak dan od 11.00 - 22.00 ure. Vsak dan nudijo malice in kosila po posebej ugodnih cenah. Sami priporočajo, da se odločite za večerna druženja ob izjemni hrani, pogledih na sončne zahode in jahte v bližini. Ponudba restavracije je izjemno pestra. Poskusite domači krški pršut in sir, jadranske lignje, grdobina v belem vinu, plemenito belo ribo, rake in školjke ter zlate kapljice lokalnega vina, ki se odlično prileže k omenjenim jedem. Priprava hrane je prvovrstna. Držijo se značilne kuhinje otoka Krk z modernim pridihom. Za tiste, ki ste ljubitelji kvalitetnih pizz, pa je le 50 m od restavracije oddaljen buffet in pizzeria 9 bofora. Pravo mesto za srečanje izkušenih navtikov pred plovbo in kotiček za prvo jutranjo kavo ob toplih rogljičih. Osvojila vas bo z očarljivim vonjem manjših toplih jedi za zajtrk ter z vrhunskimi picami in testeninami za kosilo. V ponudbi imajo tudi naravne sadne sokove, smoothieje ter velik izbor solat.

Info

Cene v gostilni so primerne ponudbi in povsem primerljive z ostalimi restavracijami na otoku, kljub dejstvu, da je gostilna v marini

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Četrtek

  • voz

V bližini

Aktivni dogodki

Ocena
4.2

Lega 5
Ponudba 4
Hrana 4
Postrežba 4
Cena 4

Komentarji