Šišmiš

Šolta

Gostilna

Podatki

GPS 43° 23' N , 16° 12' E
Št. Privezov 10
Obratovalni čas 15.4. - 15.10.
web www.restaurant-sismis-sakajet.com
e-mail restaurant.sismis@gmail.com
Tel. +385 98 560 436
Št. Privezov +385 21 659 109
Bencinska črpalka 6 nmi - Rogač
Kraj Šešula, otok Šolta

Info

Restavracija Šišmiš je v zalivu Šešula na zahodni strani otoka Šolta. Gostilna ima za svoje goste na voljo muringe, ki so seveda brezplačni. Pri privezovanju plovila nudijo pomoč, le pravočasno jih morate obvestiti o svojem prihodu na eno izmed telefonskih številk. V kolikor boste v sezoni z rezervacijo priveza zamudili, je vsaka skrb odveč. V zalivu je dovolj prostora za sidranje. V kolikor bo potrebno, vas bodo prišli iskat na vaše plovilo in odpeljali do gostilne. Med sezono (julij, avgust) priporočajo, da svoje mesto rezervirate dva dni vnaprej, saj si boste le tako sigurno zagotovili svoje mesto.

Restavracija je dvignjena nad zaliv. Med večerjo boste lahko uživali v miru, v enkratnem sončnem zahodu in vrhunski hrani. V gostilni je skupno zaposleno kar 20 ljudi, ki bodo poskrbeli, da bodo vaši gurmanski užitki popolni. Šef kuhinje je g. Siniša Milić, pri delu pa mu pomagajo vrli pomočniki. Kuhinja je tipično Dalmatinska. Jedi so pripravljene na žaru ali pa so kuhane. Na vprašanje, kaj priporočajo, smo dobili enostaven odgovor: "Pri nas ne morete dobiti nič slabega. Trudimo se, da so vse naše jedi vrhunske in da se gosti vračajo k nam." Seveda vam bodo vsak dan priporočili najboljše jedi na meniju. Ponudba sveže ribe je vedno bogata a odvisna od dnevnega ulova. Na meniju so tudi mesne in zelenjavne jedi, ter domače sladice.

Šišmiš ima tudi svojo vinoteko. V ponudbi so kvalitetna in vrhunska vina iz različnih regij Hrvaške. K vsaki jedi vam bodo svetovali katero vino se bo najbolj prileglo. Če vam bo njihov izbor všeč, si boste lahko kupili steklenico ali dve za svoje nadaljnje križarjenje. V tem primeru vam bodo ponudili kar 50% popust.

Cene so v gostilni mogoče malenkost višje. Ker pripravljajo le najkvalitetnejše jedi, zanje potrebujejo le najboljše sestavine, ki pa so nekoliko dražje. Za svojo ponudbo stojijo in ceno vedno opravičijo. Seveda pa nikakor ne smemo pozabiti, da je privez plovila za goste brezplačen.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Ponedeljek

  • voz

V bližini

Ocena
4.2

Lega 5
Ponudba 5
Hrana 4
Postrežba 4
Cena 3

Komentarji